was successfully added to your cart.

Sæt ind med det samme!

Kender du fornemmelsen af, at du helst ikke vil snakke om det, der skete lige før?

Måske føler du dig kørt over på jobbet og aner ikke, hvad der foregår.

Hvor lærerigt er det, at begå fejl hos jer?

Det at føle sig, dum kørt over eller alene, er noget at det værste vi mennesker ved, og vi er villige til at gøre mange sjove krumspring for at slippe for den følelse.

Måske siger vi ikke hele  sandheden, måske viger vi uden om den slags situationer, måske bliver vi vrede over noget helt andet, og måske føler vi både frygt, skyld og skam i en stor blanding af indre ubehag, der forhindrer os i at arbejde godt videre med en konstruktiv tilgang.

Disse situationer kalder på opmærksomhed, da vi lige her ikke lærer noget brugbart af situationen og vi bruger vildt meget energi på at have indre konferencer med os selv om situationen, der for enhver pris helst skal glemmes.

Det kræver enormt meget selvværd og selvironi at blotte sig og stole på at andre støtter dig godt på vej, når du føler dig kørt over.

Og lige her – hvordan er jeres kultur i forhold til at vende kritik og fordomme  til glad sparring, grine af os selv og komme godt videre.

Det er rigtigt dyrt i ressourcer, hvis vi ikke er gode til at komme videre men bliver hængende i dårlig karma.

Forventnings afstemning og motiverende sparring om fremtiden er den vigtigste faktor for et godt arbejdsmiljø.

Skabe plads til at begå fejl, søge hjælp, blive klogere og prøve noget nyt af!

Være åben for og modtagelig for det bedre!

Ved at skabe bedre kontakt med sig selv og hinanden.

Rigtig mange virksomheder undervurderer betydningen af at sikre sig at medarbejderne har optimale betingelser for at udvikle sig personligt.

Ved at reflektere over den forgangne periode og inspirere hinanden til de fremtidige projekter, så har alle en fællesskabs-følelse med retning, prioritering og skaber det sammen.

Vejen ud af konflikter går gennem forenende og motiverende sparring på rette tid. Frygt, skyld og skam, der  bliver taget hånd om, skaber glæde, entusiasme og  samarbejds vilje.

Saml dine spuerindividualister i et stærkt samarbejde med MAKELIFE – 7 STEP. Lyt til jeres drømme, forstå hinanden og skab forandringer sammen!

Få effektiv hjælp til at komme stærkt videre:

Med lederudvikling får du det bedste frem i dine medarbejdere!

Tilbyd selvforkælende udvikling på et 7 ugers online forløb.

 

 

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply