was successfully added to your cart.

Det er vidunderligt at møde mennesker, der mestrer både at være målrettede og powerfulde – og samtidig være yderst elegante med sin intuitive og nærværende måde at være på. Lyt til din maskuline og feminine intuition.

Mange af os har slet ikke fornemmelse for at bruge vores feminine og maskuline sider i et tæt samarbejde til at skabe det liv, vi drømmer om.

Dine maskuline sider har hovedkontor i din logiske hjerne. De vil hjælpe dig med at forfølge dine mål vedholdende og insisterende.

Det er også her dit ego bor. Egoet har som udgangspunkt storhedsvanvid og kan være svært at skelne fra din personlige og maskuline power.

Du kan kende dit ego på, at det altid vil have dig til at fremstå stor, stærk og fantastisk.  Når egoet frygter at komme til at se dum ud, gør det alt hvad det kan for at undgå det. Fortrænger sandheden, udelukker sin egen dårlige adfærd, omtaler andre med afsky og fremhæver sine egne fortræffeligheder.

Hvornår sker det for dig?

Dine feminine sider bor i maven og i hjertet.

Din intuition sender følelsesmæssige vibrationer fra maven og hjertet for at hjælpe dig med at tage vare på dig og din situation.

Det er bare ikke sikkert at din hjerne tager det seriøst og lytter godt efter.

Dine feminine sider forsøger at hjælpe dig med at forfølge dine inderste drømme om din måde at være dig på og det du aller helst vil være i den givne situation.

Hvad kræver det her af dig lige nu, hvis du både vil tage vare på dig selv, projekter og dine øvrige relationer?

Din feminine intuition er konstant i et dilemma om, hvor vidt den tør være ægte dig, med risiko for at andre ikke bryder sig om det. Den er bange for at stå udenfor og miste relationer.

Du kan kende det på, at du bliver urolig, angst og stresset. Tankerne og følelserne er på overarbejde uden at komme nogen vegne.

Har dine maskuline og feminine intuition lært at arbejde tæt sammen –  hjælpe hinanden – eller lever de hvert sit ensomme liv?

Når din maskuline og feminine intuition ikke udvikler sig sammen, giver det dig store indre problemer og tusindvis af spildte tanker og indre konflikter.

Det føles ligesom at være på cykeltur med firkantede hjul. Det humper og bumper og det er svært at cykle op ad bakken.

Du får aldrig rigtig fart på og følelsen af lethed på din rejse bliver belastende tung og uoverskuelig.

Du bliver både aggressiv, irriteret, angst og stresset.

Du tror måske, at der er noget galt i dine omgivelser, men faktisk er dine egentlige udfordringer ofte, at du ikke lader din maskuline og feminine intuition guide dig stærkt videre på vejen.

At skabe dialog mellem dine maskuline og feminine sider føles som at skifte dine firkantede hjul ud med runde hjul på cyklen – at al dine maskuline og feminine energi hjælper  dig i samme retning. du får en stærk kontakt til din maskuline og feminine intuition.

Du bliver målrettet, smidig og nærværende på din cykeltur.

Får vind i kinderne og nyder at stoppe op, lægge mærke til detaljerne på vejen.

Du nyder det, der er – blæsten, solen og naturen –  op og ned over bakkerne.

Du får glimt i øjet og røde kinder – mens du glæder dig over at være på vej både op og ned af bakke sammen med dine vigtige relationer.

 

 

 

Join the discussion 16 Comments

Leave a Reply