was successfully added to your cart.

Forstå dine følelser og vis dem respekt. Lær følelsernes intelligens. Det kan være rigtig svært at få sine følelser, tanker og handlinger til at følges ad i samme retning. Følelsernes intelligens er helt fantastisk. Lær dig selv bedre at kende ved at lytte til både dine drømme og din intuition for, hvad det er tid til.

Ubehagelige følelser har vi en tendens til at skubbe til side og sløre gennem arbejde, motion, slik, mad, alkohol osv. det betyder at underbevidstheden kommer på overarbejde i forsøget på at råbe os op og hjælpe os på vej. Vi bliver på en måde uvenner med os selv.

Du vender  din frygt til kærlige tiltag på vej i den rigtige retning.

Ofte stritter følelserne i alle retninger retning og skal have kærlig opmærksomhed for at kunne følges ad. Mærk efter hvad du ønsker dig og længes efter?

Forleden dag stod jeg og strøg tøj og kom til at tænke på, hvor meget det betyder for dig og mig at tage os godt ud. Der er så kort vej fra at være elskelig dejlig til at være hystaden med hugtænderne. Du skal være den første til at oversætte og varetage dine følelsers budskaber, så du kan bruge dem til at opfylde dine længsler og drømme.

Forstå dine følelser og vis dem respekt.

På et split sekund kan vi vende fra kærlig tilstedeværelse til iskold distance.

Hvad er det lige der sker?

Mest af alt har vi brug for at kramme os selv, stå ved os selv og udtrykke os.

Vi har brug for at være 100% loyal overfor os selv og følge det vigtigste menneske godt på vej. Bære over med hende og hjælpe hende med at finde bedre løsninger klar til næste gang. Mærke efter og respektere at hun synes det her er svært. Lade hendes sårbarhed vise bedre veje med nyt mod og mere styrke

Forstå dine følelser og vis dem respekt.

Samtaleguiden KÆRLIG KANT I 7 TRIN -du skaber fantastiske samtaler.