was successfully added to your cart.

Er I alle med  i sammenholdet?

Er du?

Er det trygt at være forskellige i din familie?

Bygger sammenholdet  på varme relationer med plads til at være forskellige, kærlige og ærlige sammen?

Har dine forældre sørget for at skabe et stærkt sammenhold med jer alle – eller er der favoritter, sorte får og smertelig ligegyldighed med isnende tavshed?

Er der et stærkt sammenhold mellem dig og dine søskende –eller har dine forældre formået at skabe dyb splittelse imellem jer søskende?

Måske er du, som mange andre, blevet en af dem dine forældre ikke rigtig tog vare på, ikke rigtig anerkendte, ikke rigtig sørgede for at skabe et kærligt og stærkt familieliv sammen med.

Måske har det sat sig med dybe smertelige spor – følelsen af ikke at komme igennem, ikke blive hørt og blive bagatelliseret.

Måske havde dine forældre mere end rigeligt selv at slås med selv og dulmede det  med alkohol, overspisning, selvmedlidenhed og karriere. Hvis ja så har de efterladt dig mange opgaver, der ligger på dine skuldre for at komme godt videre i dag.

Ryst det af dig, rejse dig op. Giv dig selv lov til at vende dine erfaringer til bedre valg, nye muligheder og nye stærke familietraditioner.

Nye tider kalder på nye traditioner, der bygger på autentiske mennesker, refleksion, kærlig kant og medansvar for kreative forandringer med plads og ansvar til alle.

Noget af det, der falder mig  mest ind, er  at der altid er nogen i familien, der får lov til at  udsætte sin selvrefleksion og undgår at forbedre sin måde at deltage i familielivet på.

For at komme videre skal vi turde beskrive virkeligheden sammen fra alle perspektiver, så kan vi forandre vores måde at deltage i familielivet på.

Lær at gøre det trygt at være forskellige –  vende kritik og konflikter til kærlig kant og kreativitet.

Lige der spirer den nye autentiske familiekultur frem –med et stærkt sammenhold -gør det  trygt at være forskellige.

Lær hinanden godt at kende – stil de gode spørgsmål.

KÆRLIG KANT – GUIDEN – Work-Book i lækkert papir design

Pris  395kr incl. porto

MobilePay: 24 783

-tilføj din adresse

Kom straks igang – har du råd til at vente?