FØR OG EFTER

Dorthe´s forvandling

At komme fra et dybt hul på minus 304, og på knap et år føle plusgraderne, glæden og overskuddet komme tilbage.

Før:

Det startede med at jeg var faldet i et dybt hul, som jeg ingen idé havde om hvordan jeg skulle komme op af igen – og jeg endte dermed hos dig mere af nød end af lyst. Meget hurtigt, nok første gang, mærkede jeg dog en positiv forskel – ikke noget som jeg kunne sætte ord på før langt senere, men nok til at jeg skulle tilbage, og du blev mit faste holde punkt da hele verden ellers rystede under mig.

Fra første gang til nu til nu, vel ca. 12 år senere, har processen jo udviklet sig mere end enormt – Det eneste der vel er til fælles igennem alle årerne og alle møderne er, at jeg fortsat ikke ved hvad jeg forventer til hvorfor og hvordan, men jeg ved, at jeg hver gang, på godt og ondt, finder nye veje i mig selv – og dermed kommer lidt længere op af livets vidunderlige stige af erfaringer, følelser og viden, som gør det lidt smukkere at stå oppe fra og kigge ned (med taknemmelighed) på den jeg er og det liv der er mit.

Det startede som sagt mere af nød end af lyst da jeg i dyb desperation fik ringet en søndag – Jeg tror derfor også kun, at jeg endte ude ved dig fordi du insisterede på at jeg, på trods af helligdagen, kom med det samme – og dermed ikke rigtig gav mig mulighed for at lade være.

“For mig er det vildt fascinerende at blive ved med at finde nye muligheder i mig selv, som jeg ikke ellers ville have taget op.”

Efter:

Fra det dybe hul på minus 304, kom jeg på relativ kort til – måske 3-4 måneder på 0 – og efter de næste 3-4 måneder var jeg på den absolutte plus side. Og dette i en sådan grad, at jeg blev nysgerrig på, hvor langt jeg kunne rykke mig selv, hvis jeg blev ved med at bruge dig – dog ikke længere fordi jeg havde det skidt, men fordi jeg ville finde ud af, hvor godt man kunne få det. Derefter satte jeg mig ned, og skrev et brev, hvor jeg spurgte om du ville hjælpe mig til blive det bedste jeg kan blive,  med det jeg nu engang har at gøre med – Den bedste chef, kollega, datter, søster, ven – og siden hen også hustru og mor.

Det kan jeg heldigvis ikke svare på i datid – da jeg håber det er en rejse som aldrig ender og som derfor stadig er i gang. For mig er det vildt fascinerende at blive ved med at finde nye ”muligheder” i  mig selv, som jeg ikke ellers ville have taget op, kigget på – og tænkt hmmm – hvor skal det her nu bringe mig hen.

Det har givet mig en hel vild spændende rejse i mig selv, som har haft den effekt, at jeg også har fået en helt vildt spændende rejse i den verden jeg befinder mig i – Det være sig i arbejde og karriere, venner og familie, udvikling og uddannelse, rejser og hjem – og ikke mindst en rejse jeg nu er på sammen med min hustru og vores børn. Men måske mest af alt har det givet mig en taknemmelighed for det og dem som har gjort mig til den jeg er – og dét som jeg har fået ud af det – Jeg tror altid lykken lader sig vise i flygtige øjeblikke, men jeg føler jeg fanger min del 🙂

Doris´ rejse til bedre selvværd

At tro på sig selv og stå ved sine holdninger for i sidste ende at genvinde sin selvrespekt.

Før:

Jeg henvendte mig til Birthe, fordi jeg ønskede at få hjælp til et bedre parforhold, et bedre forhold til andre mennesker og at lære mig selv bedre at kende.

Jeg valgte Birthe, fordi min mand havde brugt hende som coach i forhold til sit arbejdsliv – og han havde valgt Birthe, fordi en kollega havde fået reddet sit ægteskab ved at gå til samtaler hos Birthe.

Jeg husker tydeligt den første gang, jeg besøgte Birthe – og hun sagde, at vi kunne starte med at finde den smukke kvinde frem, der gemte sig inde i mig. Det blev starten på en personlig rejse, som har haft stor betydning for både parforhold, familieforhold og øvrige relationer. Jeg havde en del samtaler i starten – og i de følgende år gik der længere tid imellem besøgene. Jeg kunne mærke, hvordan behovet for en ny samtale byggede sig op og vidste efterhånden, hvornår det var tid til en samtale.

“Mit selvværd fik et tiltrængt boost. Før i tiden følte jeg, at min mands ord var “lov" i forbindelse med vigtige beslutninger.”

Efter:

Mit selvværd fik et tiltrængt boost. Før i tiden følte jeg, at min mands ord var “lov” i forbindelse med vigtige beslutninger – hos Birthe lærte jeg at stille spørgsmålstegn ved hans udtalelser og få mine meninger op på højde med hans.

Før i tiden havde jeg ofte brug for at få mine beslutninger godkendt af andre – nu har jeg lært at stå op for mine egne holdninger.

Jeg har lært, at min mening tæller lige så meget som andres – og at egne værdier er værd at kæmpe for.
Jeg har fået styrke til – “i personlige kampe” med andre mennesker – at sige fra – og gøre klart, hvem jeg er. Det har givet større selvrespekt – og mere ro i maven.
Jeg har ofte tænkt på, at uden samtalerne hos Birthe, ville jeg i mange siturationer have reageret anderledes.

Det er derfor med stor taknemmelighed for hjælp til min personlige udviklingsrejse, at jeg vil anbefale andre at bruge Birthe som rejseguide!

Lone´s forløb til at finde sine styrker

At få gejsten tilbage til at redde sit parforhold og lysten til at fortsætte som selvstændig.

Før:

Jeg havde brug for hjælp til at finde mine styrker i forhold til det at arbejde som selvstændig og det at være i mit livs parforholds krise.

Jeg ville få gejsten til at blive ved med at være selvstændig og udbygge mit idegrundlag.
Få klarhed over udfordringerne i forhold til parforholdet
Få redskaber til at håndtere min parforholdskrise.
Troen på at jeg var god nok uanset hvad på job og i parforholdet.

Jeg havde hørt om Birthe gennem en kollega, som varmt anbefalede hende og jeg var slet ikke i tvivl efter første møde, Kemien passede, hvilket var vigtig for mig.

Efter:

Forløbet for mig var fantastisk. Birthe har den tid der skal til, så en session kunne sagtens vare 2 timer og det var rart, det gjorde at vi kom langt hver gang, og jeg fik redskaber med hjem.

Det gav mig helt nye redskaber og en anden måde at anskue udfordringerne på. Birte er fantastisk til at sætte billeder på, så for mig blev hele visualiseringsprocessen en helt ny måde at se livet på. Visualiseringsprocessen bruger jeg aktivet i dag, hvilket også har gjort, at jeg kognitivt er ret god i dag.

Jeg kan varmt anbefale Birthe, hun er skøn, varm og meget kompetent/passioneret til/for det hun arbejder med.

Heidi´s kamp med at ændre sine rutiner

At skabe forandring og tage imod hjælp for at udvikle sig som person.

Før:

Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for forandring og hjælp til at bearbejde dårlig rutiner. Min kæreste gik fra mig, fordi det ikke fungerede Jeg havde nogle dårlige måder at takle svære og nye situationer på. Jeg gemte mig bag gråd, dårlig undskyldninger og undgik dialog om tingene. Jeg var meget usikker omkring min privat person,  men det var ikke et problem på mit job, hvor min selvtilliden er god og jeg følte mig sikker.

Jeg vidste, at jeg havde haft en svær barndom, med en mor som lider af depression og stress, og mine forældre blev skilt.

Jeg har  fået et bedre kendskab til mig selv, simpelthen. Jeg forventede at blive lyttet til, at vi på en eller anden måde kunne gå tilbage i min fortid og samle op, så det måske kunne give mig indblik i, hvorfor jeg var som jeg var. Jeg ønskede at få støtte til at komme videre fra, hvor jeg var. Skabe nye muligheder for at jeg kunne håndtere de svære situationer. Og selvfølgelig under forløbet fik jeg alt mulig andet godt som jeg på ingen måde havde forventede eller tænkt over.

Jeg havde spurgt en barndomsveninde ad, som jeg vidste havde fået hjælp tidligere, jeg fik dit navn, jeg læste på din hjemmeside. Dit billede havde også meget at sige da, det gav mig en god følelse omkring dig som menneske, en lyst til at skulle åbne sig og da jeg hørte din stemme passede det bare til mig, selvom det lyder mærkeligt.

Efter:

Det er lidt svært at beskrive forløbet, det var lidt af en rejse, tilbage i tiden og frem til nu. Hvor var jeg og en ny måde jeg skulle arbejde videre med mig selv på. Jeg oplevede, sorg – ked af det, glæde og nye værktøjer som gav mig styrke.

På en måde var det det, jeg ønskede mig, da jeg startede forløbet. Så mange følelser er gennemlevet, ting der blevet sat på plads i mit hoved, jeg har redskaber som jeg nu kan bruge til at arbejde videre med, støtte mig og nye ideer til at gøre gode ting for mig.

Det har givet mig virkelig meget, det har givet ro, vished men også indsigt i, at når livet kan være svært også selvom jeg har lært meget om mig selv, ved jeg nu, hvad der er godt er for mig. Ved at jeg vil komme til at stå i nye udfordringer men jeg er bare meget mere klar til det nu, møder det forhåbentligt med god energi og nysgerrig tilgang.

Jeg skal forsat mærke mig selv meget mere i fremtiden. Støtte mig selv i mig.

Jeg er klar til parforholdet, venskaber og meget andet, der venter. Jeg ved jeg altid kan, komme tilbage når livet har givet mig nye spørgsmål eller oplevelser, som jeg skal bearbejde.

Jeg synes selv det har givet mig en personlig ændring, som jeg kun er glad for.

Virksomheder Makelife har hjulpet:

 • Alfa Laval A/S
 • Supergros A/S
 • Hollensen Energy A/S
 • Danæg A/S
 • HedeDanmark A/S
 • ShoppingBAZAR
 • Danisco A/S
 • Tre-For A/S
 • Privathospitalet Mølholm A/S
 • Fotoco.dk
 • Fredelund.com
 • Charlot & Me
 • Kjærs Agentur
 • IF Forsikring
 • Pure Public
 • CMP Furniture A/S
 • Wellmore A/S
 • Sengeexperten A/S
 • Atletion A/S- Århus
 • KIF- Håndbold
 • Kolding kommune
 • Vejle Kommune
 • NIels Pagh Logistics A/S
 • Grønne Mølle A/S
 • PTI A/S
 • Statoil A/S
 • Kragmann Maskinleverandør A/S
 • Aquatec-Solutions A/S
 • Skodborg Dækservice A/S
 • Dalbo A/S
 • Lunderskov Kommune
 • Danish Pikeperch A/S
 • Alflow A/S
 • Lindecentret
 • Ny Vejen Kommune

Få tips, der styrker din relation.

Få 3 HOTTE TIPS, kom straks i gang!

.

Name:

Email: